Nieuws

Veel eensgezindheid bij Politiek Café Teylingen

10 maart 2022

Ook de Bollenstreek gaat volgende week weer naar de stembus. Stek doet niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar is wel van de partij. Al was het maar omdat de gemeenten - mét de huurdersorganisaties - een belangrijke partner zijn om onze ambities in Prestatieafspraken te gieten en te verwezenlijken.

Lees meer

Ondernemingsplan Stek boordevol ambities

2 maart 2022

Meer betaalbare en duurzame woningen in leefbare buurten, tevreden huurders en minder woningzoekenden. Het nieuwe ondernemingsplan van Woonstichting Stek staat vol ambities voor de periode 2022-2025. Die kunnen wij niet alleen realiseren. Voor dit plan is nauw samengewerkt met gemeenten, huurdersorganisaties en zorg- en welzijnsinstellingen in ons werkgebied, dat bestaat uit Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Ook bij de uitvoering hebben we elkaar hard nodig.

Lees meer

Ernstige consequenties voor kweken hennep

18 februari 2022

Het inrichten van een hennepkwekerij in een huurwoning geldt als woonfraude en heeft ernstige consequenties voor de huurder. Het betekent vrijwel altijd het beëindigen van het huurcontract, vrijwillig of daartoe door de rechter gedwongen. En alle kosten die met de ontruiming gepaard gaan, worden op de huurder verhaald. In veel gevallen sluit de burgemeester van de gemeente die het betreft de woning ook nog eens voor drie maanden.

Lees meer

Bouwen in recordtempo in Offem Zuid

8 februari 2022

Elke week een volledige verdieping met tien woningen. Zo snel gaat het momenteel met de bouw van ons complex met 68 appartementen – verdeeld over twee gebouwen - in de Noordwijkse wijk Offem Zuid. Aannemer Van Rhijn Bouw is langs de Beeklaan eind oktober 2021 begonnen met het heiwerk en de twee complexen zijn snel op het hoogste punt.

Lees meer