Nieuws

Stek bouwt zorgappartementen voor Rivierduinen

26 april 2022

Woonstichting Stek bouwt in Sassenheim 22 zorgappartementen in de sociale huursector. De woningen zijn bestemd voor cliënten van GGZ Rivierduinen, dat ook de huurder wordt van het complex. De huuroverkomst voor het complex, dat ‘Klein Sassembourg’ gaat heten, is dinsdag 26 april 2022 ondertekend door Stek-bestuurder Hans Al en bestuursvoorzitter Paul de Schipper van GGZ Rivierduinen.

Lees meer

Energietoeslag voor huishoudens met laag inkomen

19 april 2022

Om de sterk gestegen prijzen van elektriciteit en aardgas enigszins te compenseren, krijgen huishoudens met een laag inkomen een energietoeslag. Het gaat om een bedrag van in totaal 800 euro, dat in vier termijn wordt uitbetaald. Dat gebeurt voor inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk door de ISD Bollenstreek.

Lees meer

Thuishuis Noordwijk officieel geopend

14 april 2022

Het veelkleurige woningbezit van Stek is weer een aanwinst rijker: met de opening van het Thuishuis in Noordwijk is het mogelijk gemaakt dat zes alleenstaande senioren op zichzelf maar toch samen kunnen wonen. Het Thuishuis is gistermiddag geopend door wethouder Dennis Salman van Noordwijk met het doorknippen van het traditionele lint voor de ingang.

Lees meer

Positieve reacties op plan Graaf Janlaan in Hillegom

13 april 2022

Het pand wordt pas tegen het eind van dit jaar door Stek officieel als kantoor in gebruik genomen, maar de voormalige Rabobank aan de Wilhelminalaan 3 in Hillegom bewijst nu al zijn nut. De inloopbijeenkomst voor omwonenden en (toekomstige) bewoners van het project Graaf Janlaan en omgeving in Hillegom-West werd hier gisteren al druk bezocht.

Lees meer