CORONA aangepaste dienstverlening

Nieuws

Kantoor Stek gesloten op 26 en 27 april én 5 mei

22 april 2021

Er komen weer wat ‘gebroken’ weken aan die van invloed zijn op onze openingstijden. Het kantoor van Stek is op maandag 26 april en dinsdag 27 april (Koningsdag) gesloten. Dat geldt ook voor woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag), die tijdens de CAO-afspraken in onze sector dit jaar als vrije dag is aangemerkt.

Lees meer

Huur sociale huurwoningen blijft gelijk

20 april 2021

De huur voor sociale huurwoningen wordt in 2021 niet verhoogd. Dat heeft de rijksoverheid bepaald. Er zijn wel uitzonderingen op die regel. Huurders krijgen hierover voor 1 mei bericht.

Lees meer

Veel animo voor plek in Thuishuis Noordwijk

15 april 2021

Er is 'overweldigend veel' belangstelling voor het Thuishuis Noordwijk. Dat meldt projectcoach Jan Ruyten van de Stichting Thuishuis Noordwijk, samen met Woonstichting Stek de initiatiefnemer voor dit 'studentenhuis voor senioren'.

Lees meer

Een huurhuis? Zorg dat je ingeschreven staat

8 april 2021

Waarom stelt Stek niet ‘gewoon’ een huis beschikbaar? Die reactie volgt vaak op schrijnende gevallen van (dreigende) woningnood die de media halen. Maar juist om willekeur bij de toewijzing van schaarse sociale huurwoningen te vermijden, moeten woningcorporaties aan allerlei regels voldoen. De rijksoverheid maar ook gemeenten letten erop, dat alles volgens die regels verloopt.

Lees meer