Nieuws

Ook een lift heeft niet het eeuwige leven

28 januari 2022

Onvermoeibaar ging het vijftig jaar van boven naar beneden. Maar op zeker moment is het toch gedaan. Als het niet meer rendabel is om reparaties uit te voeren, is een lift aan vervanging toe. Bij enkele complexen van Stek wordt ook jaar weer zo’n ingrijpende operatie uitgevoerd.

Lees meer

Ook Stek versoepelt coronamaatregelen

27 januari 2022

Nu de samenleving weer van het slot gaat, is er ook bij de dienstverlening van Stek meer mogelijk. Onze kantoren in Lisse en Noordwijk zijn open op de gebruikelijke tijden, alle reparatieverzoeken worden weer ingepland en het bezichtigen van woningen en tekenen van contracten is ook fysiek weer mogelijk.

Lees meer

Noordwijk krijgt er 425 woningen bij

18 januari 2022

De Noordwijkse nieuwbouwwijk Offem Zuid wordt uitgebreid met nog eens 425 woningen. Woonstichting Stek neemt er daarvan zo’n 125 voor haar rekening. Samen met Ed Heijstee namens ontwikkelaar Campri en wethouder Theo Alkemade van Noordwijk onthulde bestuurder Hans Al van Stek maandagmiddag het bouwbord voor ‘Buitengewoon Offem’, zoals dit deel van Offem Zuid wordt genoemd.

Lees meer

Stek zoekt nieuwe bestuurder

14 januari 2022

Nu de huidige directeur/bestuurder rond de zomer de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, is Stek op zoek naar een opvolger (m/v). De Raad van Commissarissen van Stek heeft met inbreng van het managementteam, de ondernemingsraad en de huurdersorganisaties het profiel voor de nieuwe bestuurder vastgesteld.

Lees meer