Nieuws

Inloopspreekuur doorstroomadviseur

2 september 2022

Doorstroomadviseur Anita Heemskerk organiseert vanaf 7 september iedere twee weken een inloopspreekuur. Dit spreekuur is voor huurders die willen verhuizen naar een woning die beter bij hen past. Ze is afwisselend aanwezig in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Lees meer

Vraag voor 1 september huurtoeslag 2021 aan

18 augustus 2022

Komt u in aanmerking voor huurtoeslag, maar heeft u dit nog niet aangevraagd over 2021? Dat is jammer, want daarmee laat u geld liggen. Check daarom snel of ook รบ recht hebt op huurtoeslag.

Lees meer

Stek onderzoekt woonbeleving

4 augustus 2022

In augustus vraagt Stek aan alle ruim 11.000 huurders hun mening over de kwaliteit van hun woning en de woonomgeving. De uitkomsten van dit zogenaamde Woonbelevingsonderzoek gaan we gebruiken om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. Het onderzoek is een onderdeel van de prestatieafspraken die ieder jaar met de gemeenten worden gemaakt.

Lees meer

Nieuwe RvC voor Stek

3 augustus 2022

In goed overleg heeft de Raad van Commissarissen (RvC) van Stek besloten om als geheel terug te treden per 3 augustus 2022. Aan deze stap ligt een verschil van inzicht ten grondslag over hoe de woningcorporatie zich verder zou moeten ontwikkelen. Een tijdelijke RvC gaat zich richten op de samenstelling van een nieuwe RvC. De bestuurder, Hans Al, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Stek.

Lees meer