CORONA balie Noordwijk gesloten, Lisse alleen op afspraak open

Nieuws

Wijkschouwen: samen werken aan een betere buurt

8 november 2021

Met andere ogen naar de buurt kijken. Dat is de bedoeling van de wijkschouwen die de afgelopen weken in Noordwijk, Teylingen, Hillegom en Lisse zijn gehouden. Met een breed gezelschap van woonconsulenten en wijkbeheerders van Stek, maar ook wethouders, wijkagenten, medewerkers van welzijnsorganisaties, wijkregisseurs en uiteraard ook huurders en vertegenwoordigers van huurdersorganisaties maakten we een rondje door de buurten. Uit de wijkschouwen komt een lijst met actiepunten die de komende tijd gezamenlijk worden opgepakt.

Lees meer

Langlopend energiecontract Stek biedt zekerheid

1 november 2021

De sterk gestegen energieprijzen zorgen voor veel onrust, ook onder onze huurders. Wat betekent dit voor de servicekosten?, is een vraag die het Klant Contact Centrum veel wordt gesteld. Voor deze groep bewoners heeft Stek goed nieuws: door een langlopend contract met energieleverancier Greenchoice hebben we in elk geval vaste, lage energieprijzen tot 1 januari 2023.

Lees meer

Phishing: nieuwe variant in omloop

28 oktober 2021

Kortgeleden is een verdacht opgepakt, maar helaas zijn er weer nieuwe valse e-mails in omloop.

Lees meer

Verdachte van oplichting woningzoekenden opgepakt

18 oktober 2021

Met de aanhouding van een 17-jarige jongen uit Amsterdam denkt de politie een oplichtingszaak van tientallen woningzoekenden te hebben opgelost. De verdachte verstuurde onder meer sms-berichten en e-mails onder de noemer van Woningnet, de voorganger van het huidige woonruimteverdeelsysteem 'Huren in Holland Rijnland'. Hij zou de slachtoffers voor minimaal 20.000 euro hebben opgelicht.

Lees meer